Nyheder

Velkommen til Pinto Araber

- En underafdeling hos Dansk Pinto Forening

Nyheder

Kære Alle

Fødevarestyrelsen har nu godkendt foreningens nye avlsprogrammer, og det vil sige at Pinto-Araber og Barok-Pinto er hermed med i foreningens nye avlsprogrammer som nu udgør:

Sportstype Pony og Hest

Barok-Pinto

Pinto-Araber

Derfor er ovennævnte nu EU godkendte og Barok-Pinto og Pinto-Araber eksisterer nu ikke mere som underafdelinger, og der kan gives bordeaux pas til dem der er berettiget.

Der henvises til generelle vedtægter, §1, §5, §5a og §5b.

Slutteligt skal jeg lige nævne at der pr. dags dato så kun findes et logo for alle og foreningsfarven er bordeaux.

Opdatering af hjemmesider vil ske i løbet af efteråret, og der vil blive uploadet et skema som skal anvendes til Seges, såfremt der bedækkes Frieser- og OX-hopper.

 

Kære Alle

Vi ønsker alle et rigtig godt nytår.

 

Kære Alle

Alle kårings resultaterne fra 2017, kan findes på pinto.dk under nyheder.

 

Vigtigt

Denne side viser kun et udplug af de nyheder, som også findes på pintos side. Vi prøver at følge med bedst muligt, men hold jer orienteret på moder hjemmesiden. www.pinto.dk

 

Kære Alle

Der er ændringer i DPF avlsretninger hvilket er sendt til orientering til FVST (fødevarestyrrelsen). Der afventes en accept af de tilføjelser der er lavet. Når den er modtaget, vil alle 3 avlsretninger være ministeriel godkendt, og dermed alle de heste og ponyer der til dato er i foreningen. Dette vil sige, at Barok pinto og Pinto araber vil blive EU godkendt, på lige vilkår. Intet er dog sikkert endnu, før denne accept er modtaget fra FVST og LU.

 

Kære Alle

I anledning af at vi har 25 års jubilæum i år, har bestyrelsen besluttet at der i år ikke opkræves tilmeldingsgebyr til dem som tilmelder til følskue. Find mere information under kåring 2017.

 

Shoppen

Til dem som ikke allerede har set det, så er der nyheder i shoppen. Nyhederne findes under alm. pinto. Men de kan sagtens laves med Pinto-Arabers logo.